Leseni ležalnik “Klasik”

Loading...
POVPRAŠEVANJE
Loading...
  • kakovosten
  • udoben
  • masiven
  • izdelan iz kakovostnega bukovega lesa
  • vzdržljiv
  • GARANCIJA!

Ležalnik je namenjen oddihu in počitku v zaprtih ali odprtih prostorih za rekreacijo, gostinstvo, doma ali na smučišču, savni ali bazenu, odprtih gostinskih prostorih ali kopališčih. Omogoča varno sedenje na fiksno sestavljenem proizvodu z minimalno možnostjo poškodbe zaradi padca ali uščipa. Slednje velja za normalno uporabo in je preizkušeno na osebi do 100 kg.

Namen ležalnika ni samo oddih, namenjen je tudi privlačnemu privabljanju gostov, obenem pa je z veliko reklamno površino namenjen tudi nevsiljivemu propagiranju izdelkov in podjetij z natisom logotipov in tekstov na sedežno površino ali blazinico.


Material in obdelava

Osnovna konstrukcija je iz fiksno zlepljenih lesenih okvirjev, povezanih s pocinkanimi sponskimi elementi v zložljiv paralelogram.
Material pri osnovni izvedbi je bukov les I. kategorije, površinsko obdelan z zaščitno lak lazuro v dogovorjeni barvi. V naravni izvedbi je zaščiten z lanenim oljem. Na posebno zahtevo se lahko namesto bukovine uporabi drugačen primeren les.


Blago

V osnovni izvedbi je uporabljeno enobarvno platno naravnega ali vodoodpornega sintetičnega izvora. Kadar je izdelek namenjen znanemu kupcu, ima le-ta možnost izbire barv in potiska po dogovoru.
Sedežno blago se vstavi v ležalnik povsem enostavno s pomočjo lesenih šibk, enostavno se ga lahko opere ali zamenja.

Proizvedeno v Sloveniji.

Mere (dolžina x širina): 135cm X 60cm
Letev: 4 x 2 cm
Širina tkanine: 45cm